Grilování: recepty, techniky, náčiní

17-150224-0334

Skladem
129 Kč Skladem
Nákupem můžete získat 6 kreditů

Za své nákupy mohou registrovaní uživatelé získat kredity, které lze uplatnit při úhradě příští objednávky. 10 kreditů odpovídá slevě 1 Kč. Počet připsaných kreditů se vypočítá na základě celkové výše objednávky v Kč. Více informací zde nebo ve VOP. Kredity uplatníte v posledním kroku objednávky.

Parametry

Stav Second hand
ISBN 9788024915258

O produktu

Autor: Schlesinger Chris

Vydání: Vyd. 1.

Rok vydání: 2011

Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti grilovaných pokrmů nemají hranice. Ukažte, že jste mistry grilování, technicky dokonalí a ve výběru jídelníčku nápadití.

Odkaz na externí stránku

ISBN: 9788024915258

Tento produkt si právě prohlíží návštěvníků