Vaříme slané i sladké: základní způsoby přípravy - vaření, dušení, pečení, smažení
17-211122-0236
VyprodánoParametry
O produktu
Autor: Stuber Hedwig Maria
Vydání: Vydání první
Rok vydání: 2015
Univerzální kuchařská kniha s recepty pro dny všední i sváteční, s regionálními pochoutkami i mezinárodními specialitami. Hlavní součástí mnoha postupů jsou základní recepty. Ať jde o vaření, dušení, pečení, smažení nebo přípravu moučníků či dortů – kdo ovládá základní způsoby přípravy, pro toho se vaření může stát skutečným požitkem. Začátečníci i profesionálové si mohou recepty vychutnat krok za krokem, protože návody ponechávají dostatek prostoru pro kreativní vaření. Navíc se naučíte naplánovat si celé menu nebo podávat nápoje vhodné k pokrmům.
Tento produkt si právě prohlíží návštěvníků