17-271124-0393
SklademZa své nákupy mohou registrovaní uživatelé získat kredity, které lze uplatnit při úhradě příští objednávky. 10 kreditů odpovídá slevě 1 Kč. Počet připsaných kreditů se vypočítá na základě celkové výše objednávky v Kč. Více informací zde nebo ve VOP. Kredity uplatníte v posledním kroku objednávky.
Parametry
O produktu
Rok vydání: 1996
První část obsahuje potřebné informace o dobách nutných k tepelné úpravě jednotlivých druhů masa,ryb,drůbeže,zvěřiny i dalších surovin. Druhá část knihy tvoří recepty, z nichž jsou některé vhodné i pro vegetariány. Závěrečná kapitola popisuje různé typy a značky mikrovlnek, návody k obsluze i specifické druhy nádobí a pomůcek používaných při vaření.
ISBN: 9788085871982
Tento produkt si právě prohlíží návštěvníků
Přihlašte se k newsletteru
a vytvořte si účet, dostanete 25% slevu
S newsletterem nepřijdete o žádnou z našich akcí.
Ale nebojte, nezasíláme zbytečně moc mailů.