Jídlem proti rakovině
18-181122-0293
VyprodánoZa své nákupy mohou registrovaní uživatelé získat kredity, které lze uplatnit při úhradě příští objednávky. 10 kreditů odpovídá slevě 1 Kč. Počet připsaných kreditů se vypočítá na základě celkové výše objednávky v Kč. Více informací zde nebo ve VOP. Kredity uplatníte v posledním kroku objednávky.
Parametry
O produktu
Autor: Phipps Catherine
Vydání: První vydání
Rok vydání: 2015
150 receptů na přípravu lahodných a dobře stravitelných pokrmů Recepty vhodné při léčbě i po ní Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti ji vnímat, těžkosti s polykáním. Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit a nabídnout užitečné rady. Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka předního londýnského onkologického centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na vzdělávání a výzkum.
Tento produkt si právě prohlíží návštěvníků