Lexikon aperitivů & digestivů: chuť, použití, recepty
18-281122-0260
VyprodánoZa své nákupy mohou registrovaní uživatelé získat kredity, které lze uplatnit při úhradě příští objednávky. 10 kreditů odpovídá slevě 1 Kč. Počet připsaných kreditů se vypočítá na základě celkové výše objednávky. Více informací zde nebo ve VOP. Kredity uplatníte v posledním kroku objednávky.
Parametry
O produktu
Autor: Pehle Tobias
Vydání: 1. vyd.
Rok vydání: 2006
Lexikon obsahuje přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Najdeme zde vše o jejich výrobě, aroma a chuti, co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. V neposlední řadě jsou zde tipy pro nákup, uskladnění a servírování
Tento produkt si právě prohlíží návštěvníků